Tirallongues actua a Santa Coloma de Queralt per segona vegada.

La colla castellera dels Tirallongues de Manresa van actuar el dissabte 20 a la plaça de l’Esglèsia de Santa Coloma de Queralt amb la colla castellera dels Moixiganguers d’Igualada en motiu de la Festa Major de Santa Coloma.
Van començar fent pilars de 4 davant l’Ajuntament, un dels manresans i dos dels igualadins. I seguint la música de les grallers d’ambdues colles van fer cercavila per passar de plaça a plaça. Un cop a la plaça de l’Esglèsia, on van actuar a les 18h, les dues colles van entrar-hi amb un pilar de quatre caminant. La colla manresana va seguir amb un 4 de 6 a primera ronda, un 3 de 6 amb agulla carregat, un 3 de 6 a tercera més un pilar de 4 per tancar la seva actuació.
Per part de la colla dels Moixiganguers van fer un 3 de 8 a primera ronda, un 4 de 8, un 5 de 7 i un vano en els pilars per tancar la seva actuació.
És la segona vegada que els manresans són convidats a Santa Coloma de Queralt aconseguint una Diada de germanor: agraïts i acompanyats, ja que la plaça era plena a vessar i els agradaria repetir.
I aquesta setmana, res com actuar a casa a la Festa Major de la ciutat. Diumenge vinent, el dia 28, a les 12 del migdia a la Plana de l’Om serà la Diada castellera dels Tirallongues que actuaran amb els Castellers de Figueres i els Castellers de Terrassa. Tota la setmana serà plena d’activitats, tallers, assajos, cercavila i Diada castellera de Festa Major.

Scroll to top