Serveis i Contractació

Tallers

La Colla Castellera Tirallongues de Manresa organitzem tallers de castells durant tot l’any. Fem sessions de diferent format, adaptades a necessitats horàries o d’espai o personals (escolars, treballadors, etc.). Es poden fer o bé a les nostres instal·lacions o altres entorns. Tot comença amb una sessió visual a mode d’introducció al món de les torres humanes. Després continuem amb una sessió tècnica bàsica. I finalment dediquem temps a construir petites torres humanes, com pilars de 3 o torres de 4 pisos (tot depenent de les edats dels participants).

Actuacions per a empreses o esdeveniments

Esteu organitzant un esdeveniment i voleu oferir un tast de cultura catalana? Els castells són únics i us assegurem que, si els integreu en una celebració, seran un èxit, especialment si l’acte va destinat a convidats estrangers, que probablement mai hauran vist res semblant. Les actuacions s’adapten a diferents necessitats.

Visites Guiades

Oferim xerrades informatives a grups organitzats d’estudiants o altres col·lectius, als quals presentem la tradició castellera. Es fan visites guiades en dies d’assaig, que fan que tinguin l’oportunitat de veure de prop les torres humanes de Catalunya.

Contractació

 

Correu: tirallonguesmanresa@gmail.com

Telèfon: 620 82 79 60

Scroll to top