ELS TIRALLONGUES SEGUEIXEN LA TEMPORADA A AVINYÓ.

La colla castellera dels Tirallongues de Manresa han actuat aquest passat dissabte a la Festa Major d’Avinyó juntament amb els Castellers de Santpedor i els Picapolls de la Gavarresa.

Els manresans tornaven a portar a plaça castells de 7 pisos com a principal objectiu i mostrar així la bona progressió i el bon moment de la colla. Per aquesta fita els de la camisa ratllada tornaven a presentar un bon nombre de castellers i castelleres a plaça. Un cop mes una diada en què s’aprofitava a estrenar castellers en noves posicions dels castells.

Els Tirallongues sortien amb 2 pilars de 4 d’entrada, a primera ronda descarregaven un sòlid 3d7, a segona carregaven un 4d7, una estructura que cedia i feia llenya després de diversos tremolins en el tronc una vegada s’executava la descarregada, tot i la caiguda no es va patir cap conseqüència greu, per la tercera ronda es descarregava un 4d6 amb agulla, es finalitzava amb un pilar de 5 molt parat i segur i amb un pilar de 4 de sortida.

Castellers de Santpedor descarregaven un pilar de 4, un 4d6, 4d6 amb agulla, 5d6, i s’acomiadaven de la seva participació amb un pilar de 4. Els santpedorencs també feien una prova del 4d7 pensant en la següent actuació a la seva Festa Major.

Picapolls de la Gavarresa presentaven, un pilar de 4, 3d5 net, un intent desmuntat del 2d5, un 2d5, un 4d5 net acontxaneta i s’acomiadaven amb un pilar de 4.

Els manresans ja preparen la propera actuació del diumenge 25 de setembre a Cervera abans d’encarar la seva important participació en l’acte inaugural de la 25a edició de Fira Mediterrània d’enguany juntament amb la companyia de circ Voel.

Scroll to top