ELS TIRALLONGUES ACTUEN A ESPARREGUERA PER LA FESTA MAJOR

La Colla Castellera dels Tirallongues de Manresa han actuat aquest cap de setmana a Esparreguera amb motiu de la Festa Major d’aquesta localitat juntament amb els castellers d’Esparreguera i la Colla Castellera dels Xics de Granollers.
Els Tirallongues entraven a plaça amb un pilar de 4 caminant, a primera ronda de castells es descarregava un 2d6, a segona ronda un 3d6 amb agulla, un 4d6 a tercera i finalitzaven la seva participació amb dos pilars de 4.
Per part de la colla local dels castellers d’Esparreguera, després del pilar de 4 caminant, executaven un 3d7 a primera ronda, un 4d7 amb agulla i un 4d7 en les següents rondes. Finalitzaven la seva Diada amb tres pilars de 4 aixecats per sota.
Els Xics de Granollers també entrava a plaça amb un pilar de 4 caminant com les altres colles, en la seva participació, exhibien un 3d7, un 5d6, un 4d6 amb agulla i s’acomiadaven amb dos pilars de 4.
Els Tirallongues descarregaven el 2d6 per segon cop aquesta temporada després de descarregar-lo per primera vegada a Santa Coloma de Gramanet. En aquesta jornada també hi ha hagut diverses estrenes de canalla en diferents posicions , com també, l’estrena d’un segon.
Els manresans faran una aturada dels assajos fins el dia 22 de juliol per agafar forces i encarar el següent tram de temporada.
Els Tirallongues estaran presents en la Refesta del Camí Ignasià el dia 23 de juliol a les 20:45h al Parc de la Seu de Manresa.

Scroll to top