ELS TIRALLONGUES ACTUEN A CASA, I A FORA AMB CASTELLS DE 7

La colla castellera manresana dels Tirallongues ha estat molt activa tot aquest cap de setmana passat. El dissabte 23 al vespre van ser al Parc de la Seu de Manresa fent castells a la Refesta del camí Ignasià. Van començar amb un pilar de 4 caminant, van continuar amb un 3 de6, seguit d’un 3 de6 amb agulla, un 4 de6 i van acabar amb un pilar de 4, on el mateix alcalde de Manresa els va donar un cop de mà.
I el diumenge 24, a les 12 del migdia, els Tirallongues de Manresa van actuar a la Festa Major de Salt. Amb la colla amfitriona dels Marrecs de Salt i també la colla dels Xerrics d’Olot.
Els Tirallongues de Manresa van començar l’actuació amb dos pilars de 4, a primera ronda van fer un 4de 7, després un 3 de 7 i a tercera ronda un 2de6, acabant la seva actuació amb un pilar de 5.
Els Marrecs de Salt van entrar a plaça amb un pilar de 4 caminant, a primera ronda van fer un 7de 7, van fer un intent desmuntat d’un 4 de8, tot seguit un 4de8, a tercera ronda van fer un 2de7 i van acabar amb un vano (un pilar de4, un pilar de 5 i un pilar de4).
I els Xerrics d’Olot van iniciar la seva actuació amb un pilar de 4, un 4 de6 amb agulla, a segona ronda van fer un 2 de 6, a tercera, un 3 de6 i un pilar de 5.
Els manresans estan contents d’haver pogut recuperar castells de 7 fora de casa i de les moltes i varies estrenes que van fer-se en diferents posicions. Desitgen seguir rodant i provant per arribar a la Festa Major al 100%.

Scroll to top